Helikopteres repülés

 

Személyszállítás:

 

Több évtizedes professzionális repülésben szerzett tapasztalattal rendelkező szakemberek által üzemeltetett, a munka és üzleti repülésekben a világon leginkább bevált Bell 206 típusú helikopter áll ügyfeleink rendelkezésére.Ez a gép három utas kényelmes, biztonságos és rendkívül látványos utazását teszi lehetővé.

 

Alkalmi rendezvényeken a résztvevők számára felejthetetlen élményt nyújt a helikopterről a világot felülről csodálni. Máskor viszont, ha nagyobb távolságra kell eljutni pontos időbeosztás szerint, szintén jó szolgálatot tesz a helikopter az utasok részére. Körülményesen megközelíthető események alkalmával is kényelmes célbajutást tudunk garantálni.

 

Munkarepülés:

 

 

Munkarepülések területén szintén jól bevethető a helikopterünk, amelyik megfelelő kialakítású a speciális eszközök rögzítésére. Így például különböző kamerarendszerek felépítésére filmezéshez és fényképezéshez, vagy szintén megfefelelő kialakítású térképészeti munkákhoz, lézeres felszíni skenneléshez (FUGRO), és más megfigyelésekhez (FLIR).

 

A speciális felszerelést nem igénylő ellenőrzési feladatokban is biztonságosan alkalmazható vonal bejárások, műszaki felmérések esetén – vezeték ellenőrzéseknél.  

 

Pilótáink gyakorlottsága megfelő garanciát nyújt a különböző feladatok pontos és minőségi végrehajtásához.

 

Partnerek, referenciák: